Menu
0
25Sep2024

Wat zijn de verschillen tussen de GK420 en de Zd421 labelprinters van Zebra?

Door: Mervyn de BruynReacties: 0

De Zebra GK420 en ZD421 labelprinters zijn beide populaire modellen voor het afdrukken van etiketten, maar er zijn enkele belangrijke verschillen op het gebied van functionaliteit, prestaties en technologie. Hier is een vergelijking tussen de twee:

1. Design en Gebruikerservaring

  • GK420: Dit is een robuuste, eenvoudige printer die al een tijdje op de markt is en geschikt is voor basislabeltoepassingen. Hij is compact en betrouwbaar, maar zonder al te veel moderne functies.
  • ZD421: Deze printer is een upgrade ten opzichte van de GK-serie en biedt een gebruiksvriendelijker ontwerp met een intuïtief display en knoppen. Het biedt verbeterde toegang tot het vervangen van media en linten, wat de onderhouds- en gebruikservaring vergemakkelijkt.

2. Printsnelheid

  • GK420: Heeft een printsnelheid tot 127 mm per seconde (5 ips).
  • ZD421: De ZD421 biedt dezelfde snelheid van 127 mm per seconde, maar kan afhankelijk van de configuratie sneller presteren bij grotere workloads en heeft efficiëntere verwerking van taken.

3. Connectiviteitsopties

  • GK420: Beschikt over basisopties zoals USB en optioneel Ethernet of seriële poorten.
  • ZD421: Heeft uitgebreidere connectiviteitsmogelijkheden, waaronder standaard USB 2.0, USB-host, Bluetooth, en optionele Wi-Fi, Ethernet en seriële poorten. Hierdoor is het gemakkelijker om de printer in moderne, draadloze omgevingen te integreren.

4. Smart Features

  • GK420: Minder geavanceerde functies en technologie. Het is betrouwbaar voor basistoepassingen, maar zonder slimme of toekomstgerichte mogelijkheden.
  • ZD421: Ondersteunt Zebra’s Print DNA-software, wat zorgt voor verbeterde beveiliging, beheer op afstand en meer uitgebreide integratie met IT-systemen. Ook zijn er LED-indicatoren en statusmeldingen die de gebruiker helpen om problemen snel op te lossen.

5. Printmethodes

  • GK420: Verkrijgbaar in twee versies: thermisch direct en thermisch transfer, afhankelijk van je behoeften.
  • ZD421: Beschikbaar in zowel thermisch direct als thermisch transfer, maar biedt betere ondersteuning voor materialen en efficiënter gebruik van linten, wat kosten en afval kan verminderen.

6. Upgrade en Toekomstbestendigheid

  • GK420: Hoewel betrouwbaar, is de technologie wat verouderd en minder toekomstbestendig, vooral als je op zoek bent naar verbeterde integratie met moderne netwerken en systemen.
  • ZD421: De ZD421 is uitgerust met meer geheugen en heeft geavanceerde functies die zorgen voor langere levensduur en compatibiliteit met toekomstige upgrades.

7. Prijs

  • GK420: Over het algemeen goedkoper, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie voor eenvoudig gebruik.
  • ZD421: Iets duurder, maar met een verbeterde gebruikerservaring, meer connectiviteitsopties en geavanceerdere functies die de investering rechtvaardigen, vooral voor bedrijven die schaalbaarheid en modernisering willen.

Conclusie:

Als je op zoek bent naar een basisprinter voor eenvoudig gebruik, is de GK420 een solide keuze. Maar als je meer connectiviteit, gebruiksgemak en toekomstbestendigheid wilt, dan biedt de ZD421 veel meer waarde op lange termijn met zijn modernere functies en flexibiliteit.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
BankoverschrijvingiDEALPayPalBancontactFactuur

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.